Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Turen går til Toscana

Er du ved at planlægge den efterårsrejse, eller er du måske allerede gået i sommerkatalogerne for sæsonen 2018. Måske er Toscana en af de destinationer som du har kigget på, men er alligevel ikke helt sikker om den står på Italiensk vin, eller Spansk Tapas. I dette indlæg kan du læse lidt om regionen Toscana, samt hvor vigtigt det i princippet er, at du har styr på din flyregler. God fornøjelse.  

Toscana er et skønt naturområde med plads til alle

Toscana er et super skønt område i Italien, der simpelthen har så meget at byde på. Her er noget for enhver smag, hvor det både er muligt at kombinere by, strand og gastronomi. Lejer du eksempelvis en bil, har du i den grad mulighed for at komme ud og få en stor oplevelse.

Geografisk ligger Toscana i den nordlige region af det centrale Italien. Det som regionen er mest kendt for, er dens flotte landskab, traditioner, historie, kunst og kultur. Destinationen er for dig, som ikke blot vil dase syv dage på en strand, men rent faktisk efterspørger en tur fyldt med oplevelser.

Smukke Pisa ligger i Toscana

I Toscana har du naturligvis også den skønne by Pisa. I Pisa er der masser af historie og kultur. Vores anbefaling er at besøge byen over et par dage, da du hurtigt kan komme rundt og se hvad der er nødvendigt. En god idé kunne være at booke din flybillet til Pisa, da det ofte er en billig flyrute. I sommermånederne er der ingen begrænsninger, og du kan blandt andet flyve med Ryanair både fra Billund, Kastrup og Hamborg.

Husk dine rettigheder hvis du flyver

Ligegyldigt hvor turen går hen dette efterår, eller i det nye år, er det vigtigt at du har styr på dine regler i forhold til flyforsinkelser og aflyst fly. Efterhånden kan det svært at komme afsted til aftalt tid, da flere og flere flyselskaber døjer med forsinkelser og aflysninger. Faktisk er der mange af disse flyafgange, der er så hårdt ramt at flypassageren kan indkræve kompensationer på helt op til 4.500kr. Er man ikke bekendt med reglerne, kan det naturligvis være meget svært at finde ud af hvordan man handler i sådan en situation.

I år alene har helt op til 70% af alle danskere med berettigelse til kompensation, aldrig søgt deres tilgodehavende. Undersøg dine muligheder gennem eksempelvis en af de danske tjenester, som kan hjælpe dig med at forstå flyreglerne, samt om du har en eventuel kompensation til gode.

Om ikke andet, må du have en rigtig god rejse.