Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

7 oplevelser du ikke må gå glip af i Toscana

Når du står overfor at skulle på dit livs ferie til Toscana, så er der nogle ting, du absolut ikke må gå glip af. Vi ved godt, der er mange ting, man generelt ikke må gå glip af i livet, men når det drejer sig om rejsen til Toscana, så er der ting, man virkelig må opleve! Ellers vil man med sikkerhed føle sig snydt, og det handler også om at forberede sig godt. Det kan godt betale sig at være tidligt ude, når man bestiller overnatning i Toscana. Specielt i sommerferiemånederne er der rift om de bedste steder. Mangler du stadig at spare det sidste op til rejsen, kan du i stedet tage et billigt lån, så du kan booke med det samme og betale af efterfølgende.

Hvad er det, du skal se?

Du er sikkert allerede nysgerrig efter, hvad det er, du absolut må se, når Toscana er dit næste feriemål, og vi kan garantere dig, at du er kommet til det rette sted, for vi kan netop fortælle dig, hvad det er, du ikke må gå glip af. I Toscana er mulighederne mange, og derfor er det godt at vide, hvad det er, man absolut SKAL opleve.

1 – Firenze

For det første, så mener vi, at man ikke kommer udenom den romantik, der er overalt i området. Toscana er et charmerende område, som alle bør opleve, og man bør særligt interessere sig for Firenze, der er en by, der virkelig har noget at byde på. Hovedstaden summer af seværdigheder, og der er noget for enhver smag. Her er både vidunderligt og romantisk, og det vil være en skøn by at besøge sammen med kæresten. Firenze er spækket med gode oplevelser, og når man kigger forbi byen, må man som minimum opleve byens smukke domkirke.

2 – Pisa

Hvem har ikke hørt om det skæve tårn i Pisa? Det er noget, ethvert menneske bør opleve, og når man tager til Toscana, kommer man ikke udenom, at Pisa er et besøg værd. Der er også mange andre ting at opleve i Pisa, men hvis man starter ved det skæve tårn, kan det aldrig gå helt galt.

3 – Lucca

Hvis man besøger Lucca, vil man opleve en by, der er mere end almindelig charmerende. Her er det muligt at få lidt på opleveren, og når man lægger et besøg forbi en af byens små restauranter, vil det være en udsøgt oplevelse, som efterlader et mere end almindeligt godt indtryk. I Lucca findes det bedste køkken i Toscana, og det er der endnu ikke mange, der ved. Det må man ikke gå glip af!

 

4 – De toscanske bjerge

Når man besøger Toscana, må man ikke gå glip af den store oplevelse, der vil være forbundet ved at besøge de toscanske bjerge. Her får man en udsøgt mulighed for at nyde naturen, og man kan vælge at besøge bjergene på gåben, cykel, i bil eller på motorcykel. Flere steder i bjergene findes også dejlige spisesteder, og om sommeren er det helt ideelt at besøge disse smukke bjerge på racercykel eller mountainbike. Når man vælger at udforske bjergene i Toscana, vil man med sikkerhed få en oplevelse for livet.

 

5 – Toscanas vinmarker

Når man lægger et besøg forbi Toscana, bør man også sætte en dag af til at besøge og opleve nogle af områdets vinmarker. Her kan man få en oplevelse, vi ikke kender til i Danmark, og flere steder er det tilmed muligt at prøvesmage den vin, som produceres i området. Et besøg i Toscanas vinmarker kan slutte af med en dejlig middag – og hvorfor ikke drikke den lokale vin til?

 

6 – Toscanas badestrande

I Toscana findes nogle af verdens bedste badestrande, og de er et besøg værd! Her findes masser af dejlig havvand, og strandene er tilmed både rene og fine. Hvis man er til det, kan man ligge ved stranden dagen lang, og det er langt de fleste steder også muligt at købe is og gode drikkevarer. En dukkert i vandet bliver aldrig bedre, end den er i Toscana.

 

7 – Shopping i Toscana

Når man er i Toscana, bør man heller ikke gå glip af de gode muligheder, der er for at shoppe. Der findes særligt mange outlet-muligheder i Toscana, og her er der rig mulighed for at få luksusvarer til billige penge. Lucca er et besøg værd, når det drejer sig om shopping, men der er også mange andre muligheder i Toscana, og det er blot om at undersøge alle de muligheder, der er, så man kan få en rigtig god oplevelse.