Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Hold din ferie i skønne Toscana!

Danskerne har alle dage været utrolig fascineret af Italien og alle de kvaliteter, som landet ikke ligger skjul på at indeholde. Vi valfarter til Italien – både på charter- og bilferier – og én af de bedst besøgte regioner i det fantastiske støvleland er Toscana. Toscana giver mulighed for kulturel udfoldelse, der kan kombineres med gode naturoplevelse og lækker, italiensk mad, og det er derfor en fantastisk destination, hvis du leder efter en rejse til lidt varmere himmelstrøg

Toscana er Italiens skønneste region!

Hvis du leder efter smukke, klassiske byer, der er beliggende i idyllisk udseende dale med masser af blomster og fantastisk natur, så er Toscana svaret på alle dine spørgsmål. Bredt set anses regionen nemlig for at være Italiens skønneste region, og der er dermed ikke småt med muligheder for at tabe kæben – både ventet og uventet. Med ikoniske byer som Firenze og Pisa kan du opleve klassisk, italiensk kultur, og så kan du opleve én af verdens mest omtalte bygninger: Det skæve Tårn i Pisa. Få dine venner eller familie til at tage et billede, hvor du holder tårnet på plads – det er simpelthen et must og en hjernevridende oplevelse, som alle danskere bør prøve!

Det er billigt at komme til Toscana!

Det er ikke alle, der har verdens højeste rejsebudget, og det er der som udgangspunkt heller ingen grund til at have for at besøge fantastiske Toscana. Der findes utallige billige rejser online, som går direkte til lufthavnen tæt ved Firenze, og dette er da også byen, hvor dine rejseudfoldelser kan udgå fra. Hvis du har lyst til at leje en bil og køre rundt i det fantastiske område selv, så er dette klart at anbefale, men det er f.eks. også let at komme videre til Pisa med offentlig transport, hvis dette er mere tiltalende. Der er mulighed for både billige flybilletter og billig indkvartering med en af de billige rejser online, og et lavere feriebudget er dermed ingen hindring, hvis Toscana står øverst på din feriemæssige ønskeseddel!