Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Tag legetøj med til ferien i Toscana

Når hele familien skal af sted på ferie, er det altid smart at have lidt legetøj med, uanset hvor gamle børnene er. Der vil altid være noget, som de kan blive underholdt af. Bor man i Danmark kan det være en lang rejse ned til Toscana, uanset transporttypen. Så sørg for en god legetøjskuffert.

Pak det vigtigste

Der er altid mange ting man skal huske at få med på ferie, især hvis man er en større børnefamilie. Derfor gælder det om ikke at pakke overdrevet meget, hvis der skal være plads til det hele. Det gælder også legetøj. Legetøj er en god idé, fordi det kan holde barnet underholdt, men det betyder ikke at alt legetøjet skal med. Vælg derfor det vigtigste og mest populære legetøj, men også det legetøj der ikke fylder for meget. Giv eventuelt barnet en mindre taske at fylde, så kan barnet selv vælge.

Legetøj fra skovalfen

Har du hørt om skovalfen? På www.skovalfen.dk/ kan du finde mange forskellige typer legetøj, som alle er produceret i hensigtsmæssige og bæredygtige materialer. Der er fokus på leg og inspiration, og her kan du med garanti finde noget dit barn vil kunne lide. Legetøjet er opdelt i forskellige kategorier, så du hurtigt kan finde legetøj, der passer til dit barns alder. Du kan også finde tegne- og malebøger, som dit barn kan sidde med på turen derned.

Sommerkasser med spil

I stedet for personligt legetøj, kan du også vælge at medbringe en sommerkasse, med forskellige spil til udenfor. Vejret i Toscana fejler sjældent, så der bliver helt sikkert mulighed for at spille udenfor. Det kan være en drage, sæbebobler, sjippetov eller kongespil. Skovalfen tilbyder såkaldte sommerkasser, hvor det hele er samlet til jer. Så har familien noget at lave samlet.