Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Indram minderne med en fotobog

Når man er på ferie i eksempelvis Toscana, vil der helt sikkert opstå en masse situationer, som vil blive til rigtig gode minder, men det kan dog ofte være en udfordring at få alle forevigelser samlet et sted, så man kan kigge tilbage på det. Dette er der dog råd for, såfremt man får samlet alle sine billeder fra ferien i en fotobog, hvormed man kan hive den frem og få alle minderne frem igen. Fordelen er her, at man ikke har en helt masse billeder på forskellige telefoner, kameraer og lignende, da man i en fotobog har dem samlet ét sted. Der er dog en del forskellige ting, der kan være en fordel at overveje i forbindelse med valg af fotobog.

Fotobøger i forskellige størrelser og omslag

En af de ting, man bør overveje, er fotobogens størrelse, der eksempelvis fås i A5, A4 eller kvadratisk, som er de tre typiske varianter. Herudover er det muligt at få dem liggende eller stående, hvilket er noget, man kunne vælge at afstemme med de billeder, man har, således det kommer til at passe med, om bogen skal være stående eller liggende.

Der findes både hardcover såvel som softcover, og forskellen i designet på de to forskellige typer af covers er, at bøgerne med hardcover har et decideret cover i selve designsystemet. Derved kan man altså se, hvorledes coveret kommer til at se ud. Med softcover er der ingen forskel på nogle af sidernes tykkelser, hvilket vil sige, at den forreste side kommer til at virke som forside, og den bageste side figurerer som bagside.

Tilføj eventuelt noget tekst

Det er også muligt at tilføje noget tekst til sine billeder i en fotobog, hvorved det på mange måder bliver lettere at få fortalt en historie via billeder og tekst. Her er det muligt, at man selv kan bestemme, hvor teksten skal stå, dens størrelse, tykkelse og farve, og her sætter kun fantasien grænser. Dette kan også være en fordel at drage med sig i overvejelserne, såfremt man ønsker tekst til sine billeder i fotobogen.

Læs mere om hvordan du foreviger din Toscanaferie her.