Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Lavbudgets backpacking rejse

Vil du gerne ud at rejse som backpacker, men kniber det med budgettet? Backing er den billigste rejseform, men det betyder selvfølgelig ikke, at det er gratis. Heldigvis findes der nogle råd til dig, der gerne vil på en lavbudgets backpacking rejse. Læs med her.

Udfordringen er, at det er umuligt at lave et helt præcist budget, når du selv planlægger din rejse som backpacker. Du har næsten kun den nøjagtige pris på flybilletterne. Kost, logi og aktiviteter ender tit med at blive dyrere, end man regner med.

Derfor kan det være en fordel at bestille rejsen hos et rejsebureau. Så får du et nøjagtigt budget for din rejse, og det kan være rart, hvis man har et lavt budget for sin backpacking rejse. Hos rejsebureauet Adventuredk kan du for eksempel se priserne på alle de forskellige backpacking rejser under siden ’Alle rejsemål’. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvilke lavbudgets backpacking rejser, du kan vælge imellem.

Rejsebureauet har for eksempel en lavbudgets backpacking rejse til naturskønne Sri Lanka for under 10.000. Oveni kommer flybilletter, men derudover er kost, logi og aktiviteter betalt. Adventuredk har også nogle gode samarbejder, hvilket giver dig favorable priser på forsikring og backpacking udstyr som rygsæk, cargo bag, pandelampe, førstehjælpskit, hurtigtørrende håndklæde og meget mere. Du får tilmed rabat på vaccinationer, hvilket er nødvendigt på næsten alle backpacking rejser. Så hvis du gerne vil vælge en rejse, hvor du kender budgettet på forhånd, og ikke bliver mødt med en masse uforudsete udgifter, skal du bestille din rejse hos et rejsebureau som Adventuredk.

Når det er sagt, så er der ingen tvivl om, at Asien er et af de billigste kontinenter at rejse til som backpacker. I Asien får du altid meget for pengene uanset, hvilket land eller lande du vælger at rejse til. Flybilletter til Asien kan dog være lidt dyre.

Du kan finde meget mere inspiration til backpacking rejser her. Husk, at der findes mange skønne destinationer, selvom du vælger en lavbudgets backpacking rejse.