Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Gode råd til hvordan du får plads i kufferten til en masse nye ting!

Rejs ud og oplev verdenen – og kom hjem med en kuffert fuld af nye og lækre ting fra din tur. Ligegyldigt om du skal på en kort rejse eller en længere rejse, er det tæt på umuligt ikke at købe noget med hjem – og alle kender vist til pladsmangel i sin kuffert! Her får du nogle gode råd til, hvordan du får mere plads i din rejsekuffert.
Først og fremmest skal du skubbe alle de forskellige tøjscenarier du har i hovedet ud! Du har ikke brug for flere festoutfits, hyggepyjamas og fem bikinier – stop og kig på pladsen i din kuffert. Hvor meget er der plads til? Og hvad har du reelt brug for i den kuffert? Tænk over hvor du skal hen – storbyferie eller oplevelsesrejse? Skal du have lækkert tøj med eller praktisk tøj med? Vælg noget tøj som passer til ferien, og lad så dig selv få ét sæt med, som kan bruges i tilfælde af at du skal noget uventet – men kun ét! Sørg for at tøjet hjemmefra højst fylder en halv kuffert!

Overvej dine indkøb og tag beslutninger med omhu.

Hvilke ting forelsker du dig øjeblikkeligt i og hvilke ting kan du finde i Danmark? Når du er taget ud og rejse er der en masse ting og sager, som straks fanger dit blik og taler til dig – men hold engang og tænk over, hvilke af disse ting du kan få i Danmark og hvilke af disse ting du oven i købet kan få til samme pris i Danmark. Køb unikt tøj fra din rejse, som du altid vil huske og som skiller sig ud, samt minder dig om stedet du besøgte. Køb med omhu.

Pak din kuffert på en praktisk og gennemtænkt måde?

Din ferie har været fantastisk og du har købt en masse nye ting, men har selvfølgelig glemt at pakke og må gøre det i sidste øjeblik – klassisk fejl der skaber mindre plads. Du skal sørge for at pakke den kuffert i god tid og udnytte hver en centimeter af den kuffert. Rul dine sokker sammen og stik ned i skoene i kufferten. Fold dit tøj pænt sammen, så det fylder så lidt som muligt. Udnyt din håndtaske og fyld den godt op med det tøj og smarte støvler, som der kan være i de. Brug disse råd og hav plads til en masse nye og smarte ting fra din rejse!