Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Tag på fisketur i ToscanaTag på fisketur i Toscana

Der er mange gode ting ved at bruge tid på at fiske. Der er rig mulighed for at nyde naturen og få lov til at tømme tankerne, når man står der med sin fiskestang og venter. Faktisk er der ikke noget bedre end at stå og nyde en solopgang udover et fuldkomment vindstille hav, hvor man ikke kan høre andet end lyden af havet og naturen. Nogen gange kunne man måske godt tænke sig at opleve nogle andre omgivelser end den danske natur på sin fisketur, og det er netop derfor, at man bør tage en tur til Toscana for at fiske. Det er fuldkommen lige meget, om man er lystfisker, fritidsfisker eller kun tager ud og fisker to gange om året, for det er en helt fantastisk oplevelse at stå og fiske med Italiens smukke landskab omkring sig.

Pak campingvognen med fiskegrej

Der er flere måder, hvorpå man kan holde fiskeferie i Toscana. Man kan leje en feriebolig eller en hytte i et område, men man kan også vælge at tage af sted med en campingvogn. Der er mange gode grunde til at vælge løsningen med campingvognen. For det første bestemmer man selv, hvor man vil hen, hvor lang tid man vil være der, og hvor mange forskellige steder man vil hen. Man bestemmer altså selv, om man vil være det samme sted hele sin ferie, eller om man vil nå at være tre forskellige steder på en uge. Det er sjældent, at man som fisker gider at fiske det samme sted i en hel uge, eftersom man gerne vil prøve at fiske flere steder, nu man er der. Og i Toscana er der rigeligt med smukke steder, hvor man må fiske.

Har du ikke en campingvogn, og har du heller ikke råd til at køb en splinterny en af slagsen, så skal man ikke frygte, da det heldigvis er til at finde en brugt vogn i god stand til ikke alt for mange penge. Se på www.123camp.dk.

Husk desuden at få tjekket udstyret igennem, inden du tager af sted til varmere destinationer. Det er rigtig ærgerligt at stå i Toscana og så opdage, at man mangler et eller andet til den helt store fisketur. Køb fiskegrej online her, så du har det hele og ikke kommer til at mangle noget på din fiskeferie.

Få styr på det hele

Når man vælger at få en campingvogn, er der nogle ting, der skal være styr på – og især hvis man tager den med til Italien. Der skal nemlig helst være tegnet en god forsikring på den, som dækker skader, tyveri og andet lignende, så man er fuldt dækket ind, når man rejser ud med sin campingvogn. Så sørg for at forsikre din nye campingvogn. Desuden bør man sikre sig, at campingvognen fungerer optimalt både udvendigt og indvendigt, så man ikke kommer til at stå i en træls situation halvvejs til Italien eller halvvejs inde i ens ferie. Så sørg for, at der er styr på det hele, før du kører af sted til Toscana med din campingvogn.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.