Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Sydeuropa – oplagte rejsemål til din sommerferie

Man behøver ikke en 10 timer lang flyvetur for at få en god, varm og mindeværdig ferie spækket med oplevelser og indtryk. Mange af de mest oplagte rejsemål findes faktisk indenfor 3-4 timers flyvetur, nemlig i Sydeuropa. Sydeuropa byder både på et dejligt klima, masser af gastronomiske oplevelser og spændende kultur.

Italien er et godt eksempel på et rejsemål til sommerferien. Der er et behageligt klima, fantastisk mad og vin og rig mulighed for oplevelser indenfor kultur og natur. Man kan fx vælge en klassisk storbyferie i Rom og nyde de mange seværdigheder herunder Trevi-fontænen, Pantheon og Den Spanske Trappe. Men man kan også vælge at tage en tur til Toscana og lade sig forelske i de små landsbyer med de mange vingårde og den smukke natur.

Rejs til Spanien og nyd sydens sol

Spanien har længe været et populært rejsemål for mange mennesker. Uanset om man er en familie med børn, et par eller nogle venner, der trænger til ferie, er Spanien et oplagt rejsemål. Spanien byder netop både på en rig historie og kultur, men også på lækre badestrande og dejligt byliv med god mulighed for shopping. I Spanien er der noget for enhver smag, ligegyldigt om det skal være en ferie spækket med kulturelle indtryk eller en ren daseferie.

Mange rejser til Spanien for at opleve lækre spanske tapasbare med god vin og for en ferie fuld af afslapning og hygge. Med en gennemsnitstemperatur over 25 grader i sommermånederne, er man sikret en varm og afslappende ferie med forskellige former for adspredelse. Mallorca, De Kanariske Øer og Barcelona er blot nogle af Spaniens populære og fantastiske feriesteder.

Frankrig – en tur til Paris

I Frankrig er den mest populære destination naturligvis Paris. Paris emmer af charme og uforudsigelighed –  det parisiske klima kan især svinge en hel del. Paris er fuld af hyggelige kroge og caféer, men også mange storslåede seværdigheder. Hvis man er kunstinteresseret er et besøg i Louvre et absolut must. Her kan man gå rundt i mange timer og nyde alverdens kunst på de mange etager og afdelinger. Bygningen er også en oplevelse i sig selv med dens flotte arkitektur og glaspyramiden på pladsen foran.