Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Skal man rejse alene eller med en gruppe?

Det ældgamle spørgsmål, som næsten alle unge mennesker, der har valgt at tage et år ud af deres ellers travle kalender, spørger sig selv, når de står med beslutningen om at skulle tage ud at rejse. Skal det så være alene eller i en gruppe? Det kan være svært at vælge, og det er med god grund. Der er utrolig mange muligheder, og hvad nu hvis man vælger forkert? Du får ikke samme oplevelse i en gruppe, som du får ved at rejse alene. Følelsen af at være 100 % på egen hånd og kun planlægge dagen med det, som du skal nå. Derimod er der også oplevelser, som er unikke til grupperejser. Og de bygger på stærke fællesskabsbånd.

Fordele ved at rejse i grupper

Grupperejsen kan noget, som andre alternativer ikke kan. Du har mulighed for at opleve de samme ting, og det er endda også muligt at finde ligesindede rejsende at backpacke med, hvis du rejser alene. Disse har det dog med at komme og gå.  Herunder graver vi dybere i, hvorfor det er sjovere i grupper.

Turen er planlagt – men du har stadig frihed

Et af de helt store årsager til, at unge vælger at rejse i grupperejser, er, at turen allerede er planlagt. For nogle er det sjove selve planlægningen, men det er ikke alle, der har det sådan. Er du en af dem, så vil du nyde godt af, at destinationerne, hotellerne og transporten allerede er booket.

Du møder ligesindede rejsende, som du opbygger et bånd til

I er der alle sammen for at opleve verden sammen. Det gør, at I opbygger et stærkt bånd, som ofte holder for evigt.

Du udfolder dig socialt

Du bliver smidt ind i et fællesskab af unge, der alle har valgt at tage med på turen. Hvis ikke du kender nogen, så er din eneste mulighed at springe ud af din komfortzone og lære dine medrejsende at kende.

Hop på flyet hurtigst muligt – Se her!

Grupperejsen kan gå til mange destinationer, og hvis det ikke lige skal være en ferie i Toscana, så går mange grupperejser til Afrika.