Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Forevig din tur til Toscana med en selfie stang

italy-78177_1280Der findes intet så skønt som en tur til smukke Toscana. At opdage nye steder, leve og ånde kulturen og pådrage sig en masse skønne minder med dem man holder af, som man vil kunne se tilbage på år fra nu, er virkelig at leve livet fuldt ud. Så hvorfor ikke bevare disse minder ved hjælp af en masse fantastiske billeder? Flere og flere investere i dyre spejlreflekskameraer, netop for at forevige det perfekte øjeblik. Dog behøver man slet ikke at have dyrt kameraudstyr, for at kunne forevige de skønne minder, tværtimod. Du kan sagtens med din telefon forevige alle højdepunkterne på din tur til Toscana, og for at gøre det hele lidt sjovere, så bør du bestemt overveje at investere i en selfie stang. Selfie stænger er det helt nye, indenfor gadgets til telefonen, og hvis du ønsker at opnå de ultimative feriebilleder, så er en selfie stang præcis det du leder efter!

 

Tag det perfekte selfie

Selfies er blevet et verdensomspændende fænomen, der i det store hele dækker over at tage et billede af sig selv. Her forsøger flere at overgå hinanden med vilde selfies, der eksempelvis indeholder smuk natur, eksotiske dyr eller kendte mennesker. Du bør derfor  bestemt benytte dig af din mulighed for at tage de mest perfekte selfies, under dit ophold i Toscana. Her kan du både inddrage din familie eller venner, for at opnå de mest mindeværdige billeder på hele turen.

 

Nem at have med på farten

Udover at en selfie stang kan bidrage til en masse sjov på ferien, så er den derudover også ekstremt praktisk at have med rundt. Selfie stangen har nemlig en forlængelse-funktion der gør du i løbet af ingen tid kan tage selfie stangen op af tasken, justere længden og være klar til at tage de bedste og sjoveste selfies med din familie og venner. Lige så hurtig er den at forkorte, og ned i tasken igen, hvilket gør selfie stangen god til enhver lejlighed. Derudover er selfie stangen fremstillet med et lækkert og skridsikkert håndtag, så du ikke mister kontrollen over stang og telefon imens du tager billeder. Ligeledes kan selve telefon-holderen justeres, så den passer lige præcis til din telefon og den vinkel du ønsker at fotografere med. Når telefon, højde og motiv er på plads, så er det blot et tryk på en knap, og dit selfie er i hus.

 

Sjove og anderledes minder

Med en selfie stang har du mulighed for at skabe sjove og anderledes minder end førhen. Førhen har det har altid været bøvlet at skulle tage billeder af sig selv og sin partner, familie eller venner, idet man med strakt arm har måtte anstrenge sig, uden garanti for at billedet ikke forekommer rystet og underligt. Med en selfie stang har du fuld kontrol over din telefon og dets kamera, samtidig med at du er garanteret at alle formår at komme med på billedet, uden at skulle strække din arm i alverdens skøre vinkler. På denne måde er det nu nemmere, at få det helt perfekte billede blandt alle de skønne huse, de mange vinmarker, den grønne natur eller det smukke hav i Toscana. Din tur til Toscana vil derfor aldrig blive det samme, uden en selfie stang.