Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Dette skal du huske, hvis du kører til Toscana i bil

Det er ved at blive populært at tage bilen på ferie igen, efter mange år hvor charterferien lå solidt plantet på førstepladsen. Når du tager bilen på ferie, giver det en enorm mængde frihed, da du er helt din egen herre. Du bestemmer selv, hvor langt I skal køre i løbet af dagen, hvor I skal køre hen, samt hvornår I ønsker at holde pauser undervejs. Italien er et skønt land at være på bilferie i, da landet tilbyder veje i smukke omgivelser og et dejligt klima. Særligt Toscana er et populært område at køre til i bil, da Toscana er fyldt med frodig natur og idylliske vinmarker, og tempoet er roligt og behageligt. Hvis du ønsker at køre til Toscana i bil, er der nogle ting du skal huske at have med.

Autostol til familiens mindste

Hvis du skal have små børn med på køreturen til Toscana, er det vigtigt at have en god autostol med, som kan sikre dit barn komfort og velvære på de længere køreture. Hvis du skal ud og købe en god autostol til turen til Toscana, er Cybex Pallas M-FIX autostol et godt bud. Autostolen har en lang levetid, og derfor er det en glimrende investering, særligt hvis du har planer om at få flere børn. Denne autostol sikrer dit barn vigtig skulder- og torsosupport, som kan være altafgørende i tilfælde af en ulykke. Der er yderligere tilføjet sidebeskyttelsespuder, som sikrer dit barn fra siderne også. Hvis barnet falder i søvn i løbet af køreturen, er autostolen ligeledes udstyret med en praktisk hovedstøtte, som kan forhindre dit barns hoved i at falde forover under søvnen. Autostolen er sikret med ISOFIX, som gør, at autostolen er ekstra godt fastspændt i bilen. Hermed er dit barn sikret maksimal komfort og sikkerhed, så I kan tage bilen til Toscana med ro i maven, velvidende at barnet får en god og sikker tur.

Proviant til turen

Når I skal ud på en længere køretur, er det vigtigt at have proviant med i bilen, som kan sikre jer, hvis den lille sult opstår undervejs. Særligt når I har mindre børn med, kan små snacks gøre en stor forskel på humøret på bagsædet. Hvis barnet bliver sulten, kan der hurtigt opstå uro og utålmodighed på bagsædet. Med en god snack i tasken, kan barnet få blodsukkeret op igen, og hermed slipper I for sure børn på bagsædet. Det er ligeledes vigtigt at have drikkevarer med i bilen, særligt når I kører rundt i Toscana, da det varme klima kræver et hyppigt væskeindtag. Med en god autostol og lækre snacks, er I garanteret en god og behagelig kør-selv-ferie til Toscana, hvor I vitterligt kan koncentrere jer om at nyde ferien.

Pas på køresyge

En lang køretur kan være en fantastisk måde at være sammen som familie, og det giver god mulighed for sjove lege, gode samtaler og dejlig musik. Det kan dog også blive en ganske frygtelig oplevelse, og noget af det, der virkelig kan sætte en stopper for morskaben, er køresyge. Det kan være ganske modbydeligt at skulle sidde i en bil i mange timer, hvis det eneste man kan tænke på er kvalme. Der findes piller mod køresyge, men en af ulemperne ved dem, er at man som regel bliver meget træt af dem. Der findes også et alternativ der hedder Seaband, som er et elastikbånd der sættes om håndleddene, og holder kvalmen nede.