Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Dette kan du lave med dit barn på hotelværelset

Børn kan hurtigt komme til at kede sig, især hvis der ikke sker noget spændende. Så hvad kan du lave med dit barn, hvis I er på et hotelværelse, f.eks. i forbindelse med at I er på ferie? Det får du et bud på her.

Syng en børnesang

Imens du sidder på hotelværelset med dit barn, kan i synge en sød og sjov børnesang sammen. Det er der nemlig flere fordele ved. En af dem er, at mange børn godt kan lide at synge, så ved at I synger sammen, kan det fungere som underholdning for dit barn, så det ikke keder sig. Mange børnesange kan man lave fagter til, der passer til sangen, hvilket kan være med til at gøre oplevelsen for dig og dit barn endnu sjovere. Hvis dit barn er ved at lære at tale, er der endnu en god grund til at synge sange, da det kan være med til at lære barnet nogle flere ord til ordforrådet.

Men der er også andre gode grunde til at synge en børnesang, imens I er på hotelværelset. Hvis du synger for dit barn, kan det have en beroligende effekt på barnet. I den forbindelse kan du f.eks. synge en vuggevise, inden barnet skal sove. Dette kan du især overveje om aftenen, hvis dit barn har svært ved at falde i søvn på hotelværelset. Det er jo et helt andet sted, end dit barn er vant til at sove, så en beroligende børnesang vil måske kunne hjælpe.

SÅ når alt kommer til alt, så er der altså en masse gode grunde til at det kan give mening at bruge noget ekstra tid hver dag på at synge en børnesang eller to for sine små purker. Det har en positiv effekt hvad end man synger dem om morgenen eller om aftenen, så der kan ikke gå noget galt ved at give det et forsøg!