Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

Cykelferie i Toscana

Kombiner kultur og natur i skønne Toscana. Dette område i Italien har simpelthen så meget byde på, at det er enhver cykelentusiast drøm at fare vild her. Sker dette oplever man et hav af fantastiske og inspirerende områder, hvor kun fantasien sætter grænser. Toscana er den perfekte destination til cykelrytteren, der gerne vil have en kulinarisk og gastronomisk oplevelse. Her er der rig mulighed for, at tilbringe nogle sunde dage på sin cykel, samt blive mæt om aftenen af gode italienske råvarer og hvad der ellers høre til.

En fantastisk region fyldt med oplevelser

Toscana regionen har en evne til at stimulere vores sanser med et smukt syn, en dejlig duft, skønne lyde og ikke mindst dens fantastiske vine. Der er ikke noget bedre måde, at opleve regionen på end at sidde på en cykelsaddel. Først her oplever man reelt hvor mange indtryk der er at fange her.

Vi anbefaler alle cykelentusiaster, at prioritere de naturskønne område såsom Firenze, Lucca og Pisa. Ikke nok med naturen byder bemærkelsesværdige oplevelser, er der også masser af kulturelle oplevelser at hente.

Landskabet i Toscana er bølgende og elegant. Noget enhver cykelrytter sætter pris på. Klimaet er kanon, hvilket sikrer dig en endnu bedre oplevelse. Der er rig mulighed for, både at cykel på store, små, bredde og smalle veje. De findes overalt.

Lucca er kendt for denne flotte udsigt over byen, mens du cykler på den historiske bymur som absolut er et besøg værd.

Pisa er naturligvis kendt for deres skæve tårn, som vi absolut anbefaler du besøger. Det kan være en god idé at parkere cyklerne inde i Pisa by, også gå rundt og opleve de små og hyggelige italienske gader. Tager du en tur op i det skæve tårn, skal du blot være opmærksom på, at du IKKE skal hoppe på cyklen med det samme igen. I takt med tårnet er så skævt som det er, giver det dig en meget mærkelig følelse når du kommer ned igen. Lidt ligesom hvis man har fået lidt for meget god italiensk vin – din balance er ganske enkelt meget ringe.

Apropos vin bør du også besøge hvidvinsbyen Monte Carlo og Chianti Classico området ved Greve.

Hop på cyklen i Toscana og få den hidtil bedste cykeloplevelse.

God ferie.