Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

5 tips til din rejse til Toscana

Har du planer om at sommerferien skal gå til Toscana? Så har du med garanti en uforglemmelig tur foran dig. Som hvilken som helst anden rejse, så kræves der, at der skal være styr på en række praktiske foranstaltninger før, at du kan nyde solen nede i Italien. I denne artikel har vi samlet de fem bedste tips til, når rejsen går til Toscana.

Flybilletten

Hvis du ikke har planer om at køre over noget nær 2000 kilometer, så kræves det, at du booker flybilletter. For at få de billigste flybilletter bør du booke dine flybilletter hurtigst muligt, da når man nærmer sig afrejsedato, vil prisen blot være endnu højere. Hvis du ønsker at undgå at skulle betale overpris for at medbringe din kuffert, bør du desuden bestille plads til din kuffert i den samme bestilling som din flybillet. Ude i lufthavnen tager de nemlig et langt større beløb for at medbringe din kuffert.

 

Overnatningsmuligheder

Du skal ydermere tage stilling til, hvilken overnatningsmulighed som du skal gøre brug af til din tur til Toscana. Du kan blandt andet vælge at bo på hotel. Fordelen ved at vælge et hotel, er at du ikke skal tænke på at rydde op og rede din seng. Hotel er ren opvartning. Dog er det en af de dyreste løsninger.

Hvis du ønsker at få et reel indblik i, hvordan det er at leve i Toscana, så er det en god idé at booke en AirBnb. Med AirBnb kommer du til at bo i et hjem, som tilhører en rigtig italiener. Dette er som regel en billigere løsning end et hotel. Dog skal man typisk selv sørge for at efterlade hjemmet rent og ryddet op, ellers kan man vælge at betale et rengøringsgebyr.

 

Hvad skal man medbringe?

Mængden af hvad du kan medbringe på din rejse, afhænger af hvorvidt du har valgt at betale for en stor kuffert eller om du blot rejser med en kabinekuffert. Uanset om du har en stor eller lille kuffert, er det nødvendigt at pakke badetøj, håndklæder og noget let tøj. Hvis du har booket en stor kuffert, har du mulighed for at pakke meget tøj og sko. Dog skal du selvfølgelig have plads til souvenirer, så du må endelig ikke pakke kufferten til randen.

 

Hvad skal man se?

Toscana råder over mange populære rejsemål, som for eksempel Lucca, Firenze og Pisa. Der er masser af seværdigheder, som man skal besøge, når man er i Toscana. Nogen af dem er at se domkirken Cattedrale di Santa Maria del Fiore og Piazza del Duomo. Hvis du ønsker at se smukke skulpturer, som de er særlig kendte for i Toscana, så bør du ligge vejen forbi Galleria dell’Accademia. Hvis man er i Pisa området bør man selvfølgelig se Det Skæve Tårn i Pisa og nogen af de mange små floder mellem bygningerne.