Ferie i Toscana

– Din guide til ferie i Toscana

5 storbyferiedestinationer i Europa

En storbyferie er en perfekt måde at få et afbræk fra den travle hverdag og komme lidt væk hjemmefra. Det er en oplagt mulighed hvad end, man blot skal på en forlænget weekendtur, eller man skal afsted i ferien. Det er dog aldrig helt gratis, når man skal ud og rejse, men det betyder ikke at man behøves undvære en afstressende storbyferie. Hvis man ikke har så mange penge til rådighed, kan man blandt andet se på storbyer, som ligger i Europa, da de ofte er billigere at komme til i forhold til transport. Ud over det, er der også mulighed for at tage et hurtigt og let minilån, som man ikke behøves undvære ferien. Her er der 5 bud på storbyer, som er oplagte at rejse til inden for de europæiske grænser.

Tag en shopping tur til London

London ligger tæt på Danmark, og man kan efterhånden komme billigere med fly til London, end man kan fra Jylland til København. Der er mange ting at se, og det er oplagt at tage derover, hvis man skal shoppe igennem med veninderne.

Få en blanding af by og strand i Barcelona

Barcelona er en smuk by, hvor man kan finde noget til alles smag. Udover de smukke gamle gader, hvor der er mange shopping muligheder, er der også en lækker sandstrand, hvor man kan nyde den spanske sol, og afkoble helt fra den travle hverdag.

Udforsk Roms smukke arkitektur

Rom er et klart mål, hvis man sætter pris på historie og arkitektur. Der er så mange smukke historiske bygninger, samtidig med at man kan mærke det pulserende storbyliv i gaderne. Det er en perfekt blanding af en moderne storby og gamle historiske bygninger.

Sejl ned af Venedigs mange kanaler

Venedig er en af de smukkeste byer i Europa, og den er kendt for sine mange kanaler, som løber igennem byen. Kanalerne er en fantastisk måde at udforske byen på en anderledes måde end, man er vant til. Det er et oplagt rejsemål, hvis man kan lide at nyde smukke omgivelser og dejligt vejr.

Besøg hippe Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og kan byde på alt fra historie til et vildt natteliv. Berlin er en by, som der er gang i, og er helt klart et sted, hvor man kan udfolde sig kreativt. Der er lækre restauranter, gallerier, museer, natklubber, shopping og meget mere; altså noget til enhver smag.